Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на радиатор

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет за покупка на радиатор

Дайте съвет за покупка на нов воден радиатор.В Евро 07 има Валео или може би Нисенс да избера/там пък имам връзки и моа с намаление да го взема/,е то и в Евро 07 имам отстъпка та де да знам .Някой да знае какви радиатори като марка продават в Алекс ауто и ТиН.Ако някой е купувал да казва
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Re: Съвет за покупка на радиатор

Първоначално публикувано от Mury_alfata
    Дайте съвет за покупка на нов воден радиатор.В Евро 07 има Валео или може би Нисенс да избера/там пък имам връзки и моа с намаление да го взема/,е то и в Евро 07 имам отстъпка та де да знам .Някой да знае какви радиатори като марка продават в Алекс ауто и ТиН.Ако някой е купувал да казва
    и аз имам подобни дерзания нищо 4е не съм у вашия раздел

Comment

Бате аз мисля от Евро 07 да си взема Валео утре ще ходя да питам за цена ако искаш моа да питам и за тебе

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
        Бате аз мисля от Евро 07 да си взема Валео утре ще ходя да питам за цена ако искаш моа да питам и за тебе
        я питаи за 75 2.0 т.с. имат ли и каква е цената и ми прати едно ли4но па аз ши по4ерпя

Comment

радиатора ли се оказа проблема

Comment

Та така радиатора го има само в Евро 07 и е Валео на цена 260 лв.В ТиН го нямат както и в Алексауто а във Ванто е към 500 лв оригинален.Ей сега у 18:00 отивам да го взема от Евро 07

Comment

Working...
            X